Μεταβλητό Τροφοδοτικό DC (Variable DC Power Supply)

Ενισχύστε τις συσκευές σας με ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό DC (DC power supply) για αδιάλειπτη απόδοση και αυξημένη αποδοτικότητα. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες λύσεις μας για μεταβλητό τροφοδοτικό DC (DC power supply variable) έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις διαφόρων εφαρμογών, παρέχοντας σταθερή και αξιόπιστη έξοδο ισχύος για τις συσκευές σας.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο Μεταβλητό Τροφοδοτικό DC (Variable DC Power Supply)

Απαίτηση ισχύος

Καθορίστε τις ανάγκες ισχύος της συσκευής ή του συστήματός σας, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις τάσης, ρεύματος και εξόδου ισχύος συνεχούς ρεύματος.

Χαρακτηριστικά φορτίου

Αξιολογήστε τα χαρακτηριστικά του φορτίου για συμβατότητα με τη σταθερότητα και την ακρίβεια του τροφοδοτικού, λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία στις διακυμάνσεις.

Επίπεδα θορύβου

Επιλέξτε τροφοδοτικό DC (DC power supply) με χαμηλά επίπεδα θορύβου για να ελαχιστοποιήσετε τις παρεμβολές και να διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία σε περιβάλλοντα ευαίσθητα στο θόρυβο.

Προστασία ασφαλείας

Αναζητήστε τροφοδοτικά DC (DC power supplies) με ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά προστασίας, όπως προστασία από υπερένταση, υπέρταση και βραχυκύκλωμα, για να διασφαλίσετε τον εξοπλισμό σας.

Επιλέξτε το Μεταβλητό Τροφοδοτικό DC (DC Power Supply Variable) που σας ταιριάζει

Τα μεταβλητά τροφοδοτικά DC μας περιλαμβάνουν: προγραμματιζόμενο τροφοδοτικό (programmable power supply), τροφοδοσία πάγκου (bench power supply), τροφοδοτικό υψηλής τάσης (high voltage power supply) και τροφοδοτικό υψηλής ακρίβειας (high precision power supply). Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο τροφοδοτικό DC με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας από τη γκάμα των προϊόντων μας.

Hot Sale Variable DC Power Supplies

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 92.50.

Popular DC Variable Power Supplies

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.
Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.
Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 92.50.

DC Power Supply Variable New Arrivals

Shop Variable DC Power Supplies

Hot Sale

hot

Variable Switching DC Bench Power Supply 30V/10A (eTM-3010F)

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 92.50.
hot

Programmable DC Bench Power Supply 30V/10A(eTM-3010P)

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.
hot

30V/10A Adjustable Switching DC Bench Power Supply (eTM-3010)

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.
hot

Mini 30V/10A Variable DC Power Supply Programmable (eTM-3010MP)

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.

Τι είναι το Μεταβλητό Τροφοδοτικό DC (Variable DC Power Supply)

Το μεταβλητό τροφοδοτικό DC, επίσης γνωστό ως ρυθμιζόμενο τροφοδοτικό DC (adjustable DC power supply), είναι μια ηλεκτρική συσκευή που μετατρέπει το εναλλασσόμενο ρεύμα σε σταθερή, συνεχή έξοδο ισχύος. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα ρύθμισης της τάσης εξόδου, του ρεύματος ή και των δύο, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά προσαρμόσιμο για ποικίλες εφαρμογές.Αυτά τα τροφοδοτικά συνεχούς ρεύματος βρίσκουν ευρεία εφαρμογή στην ανίχνευση πλακετών κυκλωμάτων, στην ανίχνευση κινητών τηλεφώνων, καθώς και σε μονάδες επιστημονικής έρευνας και διδασκαλίας, περιλαμβάνοντας όλες τις καταστάσεις που απαιτούν ένα ρυθμιζόμενη τροφοδοσία DC (DC regulated power supply).


Λειτουργία & πλεονέκτημα

Υψηλό ψήφισμα

Διαθέτοντας ρυθμίσεις εξόδου υψηλής ανάλυσης, το τροφοδοτικό υψηλής ακρίβειας DC (high precision DC power supply) μας παρέχει λεπτομερώς ρυθμισμένες ρυθμίσεις τάσης και ρεύματος, επιτρέποντας στους χρήστες να επιτύχουν ακριβή και ακριβή έξοδο ισχύος ακόμη και για τις πιο απαιτητικές πειραματικές ρυθμίσεις.

Υποστήριξη προγραμματισμού

Το προγραμματιζόμενο τροφοδοτικό DC (programmable DC power supply) μας είναι εξοπλισμένο με προηγμένες δυνατότητες προγραμματισμού, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίζουν ακριβή επίπεδα τάσης και ρεύματος σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει απαράμιλλη ευελιξία και έλεγχο, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες πειραματισμού και δοκιμών.

Πολλαπλές προστασίες ασφαλείας

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας, γι’ αυτό και το μεταβλητό τροφοδοτικό DC (DC power supply variable) ενσωματώνει πολλαπλά επίπεδα προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από διαρροή, της προστασίας από υπέρταση, της προστασίας από υπερένταση, της προστασίας από υπερθέρμανση και της προστασίας από βραχυκύκλωμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας εγγυώνται την προστασία των συνδεδεμένων συσκευών και μειώνουν τον κίνδυνο πιθανών ζημιών.

Αυτόματη μετατροπή CV/CC

Με τη λειτουργία αυτόματης μετατροπής CV/CC, το τροφοδοσία DC πάγκου (DC bench power supply) προσαρμόζεται απρόσκοπτα μεταξύ των λειτουργιών σταθερής τάσης (CV) και σταθερού ρεύματος (CC), εξασφαλίζοντας σταθερή και αξιόπιστη παροχή ισχύος σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αυτός ο έξυπνος μηχανισμός μετατροπής διευκολύνει την αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία διαφόρων ηλεκτρονικών συσκευών και συστημάτων.

Για τι χρησιμοποιείται το Ρυθμιζόμενο Τροφοδοτικό DC (Adjustable DC Power Supply)

Η εφαρμογή του μεταβλητό τροφοδοτικό DC (variable DC power supply) είναι εκτεταμένη, εξυπηρετώντας διάφορες βιομηχανίες που απαιτούν μια σταθερή και αξιόπιστη πηγή συνεχούς ρεύματος, όπως:

Δοκιμές ηλεκτρονικών

Τα τροφοδοτικά συνεχούς ρεύματος χρησιμοποιούνται εκτενώς για τη δοκιμή ηλεκτρονικών συσκευών, όπως πλακέτες κυκλωμάτων, ολοκληρωμένα κυκλώματα και ημιαγωγοί, παρέχοντας σταθερή ισχύ για την ακριβή αξιολόγηση της απόδοσης και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Πειράματα και έρευνα

Στα ερευνητικά εργαστήρια, τα τροφοδοτικά DC (DC power supplies) είναι ζωτικής σημασίας για ένα ευρύ φάσμα πειραμάτων στη φυσική, τη χημεία και τη μηχανική. Αυτά τα πειράματα συχνά περιλαμβάνουν έρευνα ακριβείας που απαιτεί ένα αξιόπιστο και “ρυθμιζόμενο τροφοδοτικό DC (adjustable DC power supply).

Βιομηχανική μεταποίηση

Στο πεδίο της βιομηχανικής παραγωγής, τα τροφοδοτικά DC διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην τροφοδοσία διαφόρων μηχανημάτων και εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας τη συνεπή και αξιόπιστη λειτουργία αυτοματοποιημένων συστημάτων και γραμμών παραγωγής.

Τηλεπικοινωνίες

Τα τροφοδοτικά συνεχούς ρεύματος είναι ζωτικής σημασίας για τις τηλεπικοινωνίες και τις υποδομές της τεχνολογίας πληροφοριών, παρέχοντας ρεύμα για τον εξοπλισμό δικτύωσης, τους διακομιστές και τις συσκευές, εξασφαλίζοντας τη συνεχή επικοινωνία και τη μετάδοση δεδομένων.

Μεταγωγής Ή Γραμμικό Τροφοδοτικό DC: Βασική Διαφορά

Υπάρχουν δύο κατηγορίες τροφοδοτικών: Γραμμικό τροφοδοτικό (linear power supply), το οποίο προσφέρει απλό σχεδιασμό και λειτουργία χαμηλού θορύβου, και τροφοδοτικό μεταγωγής (switching power supply), γνωστό για την υψηλή του απόδοση. Κάθε τροφοδοτικό διαθέτει τα διακριτά του πλεονεκτήματα και εξυπηρετεί ποικίλες απαιτήσεις.

Χαρακτηριστικό γνώρισμαΓραμμικό ΤροφοδοτικόΤροφοδοτικό Μεταγωγής
ΘόρυβοςΧαμηλός θόρυβοςΛίγος θόρυβος
ΚύκλωμαΑπλόΠολύπλοκο
Απώλεια μετατροπής ενέργειαςΜεγάλη απώλειαΛιγότερες απώλειες
Απόκριση στη διακύμανση του φορτίουΓρήγορηΑργή

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ρυθμιζόμενο Τροφοδοτικό DC (Adjustable DC Power Supply) με ασφάλεια

Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο

Διατηρείτε το ρυθμιζόμενη τροφοδοσία DC (DC regulated power supply) και τον σχετικό εξοπλισμό μακριά από νερό ή υγρασία για να αποφύγετε ηλεκτρικούς κινδύνους και ζημιές. Αποθηκεύστε το τροφοδοτικό σε στεγνό χώρο.

Αποφύγετε την υγρασία

Διατηρείτε το ρυθμιζόμενη τροφοδοσία DC (DC regulated power supply) και τον σχετικό εξοπλισμό μακριά από νερό ή υγρασία για να αποφύγετε ηλεκτρικούς κινδύνους και ζημιές. Αποθηκεύστε το τροφοδοτικό σε στεγνό χώρο.

Ακολουθήστε τα όρια τάσης και ρεύματος

Λειτουργείτε εντός των συνιστώμενων ορίων τάσης και ρεύματος για τις συνδεδεμένες συσκευές για να αποφύγετε βλάβες στον εξοπλισμό και ηλεκτρικούς κινδύνους.

Εκτέλεση επιθεώρησης μονάδας

Πραγματοποιήστε τακτικές επιθεωρήσεις της μηχανής τροφοδοσίας DC (DC power supply machine) για να εντοπίσετε τυχόν σημάδια βλάβης ή φθοράς. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα, όπως τα καλώδια και οι σύνδεσμοι, βρίσκονται σε βέλτιστη κατάσταση πριν από τη χρήση.

Σημείωση

Εάν αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε λειτουργικές αβεβαιότητες ή τεχνικά ζητήματα, ζητήστε καθοδήγηση από εξειδικευμένο επαγγελματία για να διασφαλίσετε την ασφαλή και σωστή χρήση του ρυθμιζόμενο τροφοδοτικό DC (DC power supply adjustable).

Αποσύνδεση κατά τη διάρκεια της συντήρησης

Αποσυνδέετε πάντοτε το τροφοδοτικό από την ηλεκτρική πηγή κατά τη διεξαγωγή της συντήρησης για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας ή βραχυκυκλώματος. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια, εάν χρειαστεί.

Ρυθμιζόμενο Τροφοδοτικό DC (Adjustable DC Power Supply) Βίντεο

Εξερευνήστε την ολοκληρωμένη συλλογή ενημερωτικών βίντεο με θέμα μεταβλητό τροφοδοτικό DC (DC power supply variable) για να κατανοήσετε βαθύτερα τα τροφοδοτικά ρεύματος. Η σειρά βίντεών μας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργικότητα, τα χαρακτηριστικά, την εγκατάσταση και τη λειτουργία instrustion των τροφοδοτικών DC. Ανεξάρτητα από το αν είστε έμπειρος επαγγελματίας ή νεοεισερχόμενος στον τομέα, αυτά τα βίντεο παρέχουν πολύτιμες οδηγίες, συμβουλές και επιδείξεις για εσάς.

Video preview

WPS3010H Bench Power Supply Review and Unboxing

Video preview

LFC#206 – Bench PSUs and stuff you can do with them

Video preview

HM305P/HM310P Power Supply: Beep On/Off, Updated Manual, Software

Video preview

Best Low Cost Power Supply by Kaiweets

Video preview

HM310P Power Supply Operation

Video preview

Rockseed RS305P Fuente ajustable 30 Vdc/5A

Μεταβλητό Τροφοδοτικό DC (Variable DC Power Supply) Συχνές ερωτήσεις

Q1: Τι είναι το τροφοδοσία DC πάγκου(DC bench power supply)?

Το τροφοδοσία DC πάγκου (bench DC power supply) είναι μια ευέλικτη ηλεκτρονική συσκευή που παρέχει μια σταθερή και ρυθμιζόμενη έξοδο συνεχούς ρεύματος, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τα επίπεδα τάσης και ρεύματος για διάφορους σκοπούς ηλεκτρονικών δοκιμών και πειραματισμών. Συχνά εξοπλισμένα με διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, τα τροφοδοτικά πάγκου είναι απαραίτητα όργανα για τη δοκιμή και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε ηλεκτρονικά κυκλώματα και συσκευές.

Q2: Τι σημαίνει προγραμματιζόμενο τροφοδοτικό DC (programmable DC power supply)?

Το προγραμματιζόμενο τροφοδοτικό DC (DC programmable power supply) αναφέρεται σε μια μονάδα τροφοδοσίας που μπορεί να ελέγχεται και να ρυθμίζεται από τους χρήστες ώστε να παρέχει μια συγκεκριμένη τάση και ρεύμα εξόδου. Η δυνατότητα προγραμματισμού του επιτρέπει την προσαρμογή για διάφορες εφαρμογές, όπως η εργαστηριακή έρευνα και η κατασκευή προϊόντων.

Q3: Πώς λειτουργεί ένα ρυθμιζόμενη τροφοδοσία DC (DC regulated power supply)?

Το τροφοδοτικό συνεχούς ρεύματος λειτουργεί παρέχοντας σταθερό συνεχές ρεύμα για τη λειτουργία ενός εξαρτήματος, μιας μονάδας ή μιας συσκευής. Συνήθως, τα τροφοδοτικά συνεχούς ρεύματος λειτουργούν με δύο τρόπους: Λειτουργία σταθερής τάσης (CV), όπου η τάση εξόδου ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του χρήστη, και λειτουργία σταθερού ρεύματος (CC), όπου το τροφοδοτικό ελέγχει τη ροή ρεύματος.

Q4: Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος του ρυθμιζόμενο τροφοδοτικό DC (adjustable DC power supply)?

Κατά την επιλογή του κατάλληλου μεταβλητό τροφοδοτικό DC (DC variable power supply), λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως οι απαιτήσεις τάσης και ρεύματος, η απόδοση και οι πιθανές μελλοντικές ανάγκες.

Q5: Πώς μπορώ να συνδέσω δύο τροφοδοτικά DC (DC power supplies) σε σειρά?

Για να συνδέσετε δύο τροφοδοτικά συνεχούς ρεύματος σε σειρά, ρυθμίστε την έξοδο κάθε τροφοδοτικού στο μισό της συνολικής επιθυμητής τάσης (εάν χρησιμοποιείτε δύο εξόδους) ή σε ένα κλάσμα για περισσότερες εξόδους. Βεβαιωθείτε ότι οι έξοδοι έχουν πανομοιότυπες ονομαστικές τιμές τάσης και ρεύματος και προσέξτε να μην υπερβείτε την ονομαστική τιμή της κυμαινόμενης τάσης.

Επιπλέον, διατηρώντας την καλωδίωση σύντομη και συσσωρεύοντας τα καλώδια για να μειώσετε την περιοχή βρόχου μεταξύ του τροφοδοτικού και του φορτίου. Το διάγραμμα που παρέχεται παρακάτω δείχνει τις κατάλληλες συνδέσεις για να επιτευχθεί αυτό.

Q6: Πώς να συνδέσετε παράλληλα δύο τροφοδοτικά DC (DC power supplies)?

Για την παροχή επιπλέον ρεύματος σε μια υπό δοκιμή συσκευή, μπορείτε να συνδέσετε παράλληλα τροφοδοτικά. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι έξοδοι μοιράζονται ένα ίσο όριο ρεύματος, αθροίζοντας στην επιθυμητή συνολική τιμή ορίου ρεύματος. Το διάγραμμα απεικονίζει τη σωστή παράλληλη σύνδεση δύο τροφοδοτικών DC.

Ακολουθήστε τις οδηγίες:

a. Το ένα τροφοδοτικό πρέπει να λειτουργεί σε λειτουργία σταθερής τάσης (CV), ενώ το άλλο (ή τα άλλα) σε λειτουργία σταθερού ρεύματος (CC).

b. Συνδέστε εξόδους με πανομοιότυπες ονομαστικές τιμές τάσης και ρεύματος.

c. Συνδέστε παράλληλα τους ακροδέκτες απομακρυσμένης αίσθησης.

d. Διατηρήστε την καλωδίωση στο φορτίο όσο το δυνατόν συντομότερη και συστρέψτε/δεσμεύστε τα καλώδια για να ελαχιστοποιήσετε την επαγωγή και το θόρυβο.

Σημείωση:Ρυθμίστε την τάση της τροφοδοσίας CV ελαφρώς χαμηλότερα από τις τροφοδοσίες CC για να αποφύγετε συγκρούσεις ελέγχου ή ταλαντώσεις.

Q7: Πώς να δοκιμάσετε ένα μεταβλητό τροφοδοτικό DC (DC power supply variable)?

Για να ελέγξετε ένα τροφοδοτικό συνεχούς ρεύματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους, όπως δοκιμή συνέχειας, δοκιμή τάσης, δοκιμή φορτίου και δοκιμή κυμάτωσης. Αυτές οι μέθοδοι διασφαλίζουν ότι το τροφοδοτικό λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συμμορφώνεται με τα απαραίτητα πρότυπα.

Δοκιμή συνέχειας: Χρησιμοποιώντας ένα πολύμετρο ρυθμισμένο στη ρύθμιση συνέχειας, αγγίξτε τους θετικούς και αρνητικούς ακροδέκτες του τροφοδοτικού με τα καλώδια του πολυμέτρου. Το πολύμετρο θα ηχήσει εάν υπάρχει συνέχεια. Αυτή η δοκιμή βοηθά στην επαλήθευση της λειτουργικότητας του τροφοδοτικού και στον εντοπισμό πιθανών σφαλμάτων καλωδίωσης.

Δοκιμή τάσης: Χρησιμοποιώντας ένα πολύμετρο ρυθμισμένο στη ρύθμιση τάσης συνεχούς ρεύματος, συνδέστε τα καλώδια του πολυμέτρου στους θετικούς και αρνητικούς ακροδέκτες του τροφοδοτικού. Το πολύμετρο θα εμφανίσει την παρεχόμενη τάση. Συγκρίνετε αυτή την τιμή με την ονομαστική τάση του τροφοδοτικού για να επιβεβαιώσετε ότι εμπίπτει στο κατάλληλο εύρος.

Δοκιμή φορτίου: Πραγματοποιήστε αυτή τη δοκιμή συνδέοντας ένα φορτίο, όπως μια λάμπα ή έναν κινητήρα, στην παροχή ρεύματος και, στη συνέχεια, μετρήστε την τάση και το ρεύμα χρησιμοποιώντας ένα πολύμετρο. Βεβαιωθείτε ότι η τάση παραμένει σταθερή εντός του αναμενόμενου εύρους και ότι το ρεύμα παραμένει εντός του καθορισμένου ορίου ρεύματος του τροφοδοτικού.

Δοκιμή κυματισμού: Μετρήστε το τμήμα εναλλασσόμενου ρεύματος της τάσης εξόδου του τροφοδοτικού συνδέοντας έναν παλμογράφο στους ακροδέκτες εξόδου. Αξιολογήστε την κυμάτωση της τάσης, με στόχο την ελάχιστη τάση κυμάτωσης που εμπίπτει σε ένα αποδεκτό εύρος.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι τηρούνται οι προφυλάξεις ασφαλείας, ανατρέχοντας στο εγχειρίδιο ή αναζητώντας επαγγελματική βοήθεια όταν χρειάζεται, ειδικά για όσους έχουν λιγότερη εμπειρία στις ηλεκτρονικές δοκιμές.

Get A Quote

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Σχετικά με την ETOMMENS

20+

Ομάδα Ανάπτυξης

4000 m³

Εργοστασιακή Έκταση

10 +

Αριθμός Γραμμών Παραγωγής

10,000 +

Μηνιαία Παραγωγική Ικανότητα

Video preview

Η ETOMMENS διαθέτει μια ικανή ομάδα ανάπτυξης και διατηρεί ισχυρές συνεργασίες με πολυάριθμα ινστιτούτα Ε&Α. Με γνώσεις σε διάφορα λειτουργικά συστήματα, υλικό, προγραμματισμό και τεχνολογίες επικοινωνίας, έχουμε πρωτοπορήσει αποτελεσματικά σε μια ποικίλη γκάμα κορυφαίων τροφοδοτικών σε συνεργασία με επιχειρήσεις.

Αυτά τα τροφοδοτικά περιλαμβάνουν μεταβλητό τροφοδοτικό DC (variable DC power supply), προγραμματιζόμενο τροφοδοτικό DC (programmable DC power supply), τροφοδοσία DC πάγκου (DC bench power supply), τροφοδοτικό υψηλής ακρίβειας DC (high precision DC power supply) και πολλά άλλα.