Muuttuva DC Virtalähde (Variable DC Power Supply)

Anna laitteillesi luotettava DC virtalähde (DC power supply), joka takaa keskeytymättömän suorituskyvyn ja tehokkuuden parantamisen. Huolellisesti suunnitellut muuttuva DC virtalähde (variable DC power supply) -ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan erilaisten sovellusten vaatimuksia ja tarjoamaan laitteillesi vakaan ja luotettavan tehonlähteen.

Miten Valita Paras Muuttuva DC Virtalähde (Variable DC Power Supply)?


Tehontarve

Määritä laitteesi tai järjestelmäsi tehontarve ottaen huomioon jännite-, virta- ja tasasähkötehon vaatimukset.

Kuorman Ominaisuudet

Arvioi kuorman ominaisuudet yhteensopivuuden kannalta virtalähteen vakauden ja tarkkuuden kanssa ottaen huomioon herkkyys vaihteluille.

Melutasot

Valitse DC virtalähde, jonka melutaso on alhainen, jotta minimoit häiriöt ja varmistat häiriöttömän toiminnan meluherkissä ympäristöissä.

Turvallisuussuojaus

Etsi DC virtalähteitä (DC power supplies), joissa on kattavat suojausominaisuudet, kuten ylivirta-, ylijännite- ja oikosulkusuojaus, laitteidesi turvaamiseksi.

Valitse Sinulle Sopiva Muuttuva DC Virtalähde (DC Power Supply Variable)

Muuttuviin tasavirtalähteisiimme kuuluvat: ohjelmoitava virtalähde (programmable power supply), penkki virtalähde (bench power supply), korkeajännitteinen virtalähde (high voltage power supply) ja korkean tarkkuuden virtalähde (high precision power supply). Voit valita tuotevalikoimastamme sopivan DC virtalähde erityisvaatimustesi perusteella.

Hot Sale Variable DC Power Supplies

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 92.50.

Popular DC Variable Power Supplies

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.
Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.
Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 92.50.

DC Power Supply Variable New Arrivals

Shop Variable DC Power Supplies

Hot Sale

hot

Variable Switching DC Bench Power Supply 30V/10A (eTM-3010F)

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 92.50.
hot

Programmable DC Bench Power Supply 30V/10A(eTM-3010P)

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.
hot

30V/10A Adjustable Switching DC Bench Power Supply (eTM-3010)

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.
hot

Mini 30V/10A Variable DC Power Supply Programmable (eTM-3010MP)

Original price was: $ 99.00.Current price is: $ 89.00.

Mikä on Muuttuva DC Virtalähde (Variable DC Power Supply)?


Muuttuva DC virtalähde, joka tunnetaan myös nimellä säädettävä DC virtalähde (adjustable DC power supply), on sähkölaite, joka muuntaa vaihtovirran tasaiseksi tasavirtalähteeksi. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky säätää lähtöjännitettä, virtaa tai molempia, mikä tekee siitä erittäin mukautuvan erilaisiin sovelluksiin.Näitä DC virtalähde käytetään laajasti piirilevyjen havaitsemisessa, matkapuhelinten havaitsemisessa sekä tieteellisissä tutkimus- ja opetusyksiköissä, ja ne kattavat kaikki tilanteet, joissa tarvitaan säännelty DC virtalähde (DC regulated power supply).


Toiminta & Etu

Korkea Resoluutio

Korkean resoluution lähtöasetuksilla varustettu korkean tarkkuuden DC virtalähde (high precision DC power supply) tarjoaa hienosäädettyjä jännitteen ja virran säätöjä, joiden avulla käyttäjät voivat saavuttaa tarkan ja täsmällisen tehon jopa kaikkein vaativimmissa koeasetelmissa.

Tuki Ohjelmoinnille

Ohjelmoitava DC virtalähde (programmable DC power supply) on varustettu edistyksellisillä ohjelmointiominaisuuksilla, joiden avulla käyttäjät voivat asettaa tarkat jännite- ja virtatasot omien erityisvaatimustensa mukaisesti. Tämä ominaisuus tarjoaa ennennäkemätöntä joustavuutta ja hallintaa, joka palvelee erilaisia kokeilu- ja testaustarpeita.

Useita Turvasuojauksia

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, minkä vuoksi Muuttuva DC virtalähde (variable DC power supply) on useita suojakerroksia, kuten vuotosuojaus, ylijännitesuojaus, ylivirtasuojaus, ylikuumenemissuojaus ja oikosulkusuojaus. Nämä turvatoiminnot takaavat liitettyjen laitteiden suojan ja pienentävät mahdollisten vahinkojen riskiä.

Automaattinen CV/CC Muunnos

CV/CC-automaattisen muuntotoiminnon ansiosta penkki DC virtalähde (DC bench power supply) säätyy saumattomasti vakiojännite- (CV) ja vakiovirtatilojen (CC) välillä, mikä takaa vakaan ja luotettavan virransyötön monenlaisissa sovelluksissa. Tämä älykäs muuntomekanismi helpottaa erilaisten elektronisten laitteiden ja järjestelmien tehokasta ja turvallista toimintaa.

Mihin Säädettävä DC Virtalähde (Adjustable DC Power Supply) Käytetään?


Muuttuva DC virtalähde (DC variable power supply) sovellus on laaja, ja se palvelee erilaisia teollisuudenaloja, jotka tarvitsevat vakaata ja luotettavaa tasavirtalähdettä, mukaan lukien:

Elektroniikan Testaus

DC virtalähde käytetään laajalti elektronisten laitteiden, kuten piirilevyjen, integroitujen piirien ja puolijohteiden, testaamiseen, sillä ne tarjoavat vakaata virtaa tarkkaa suorituskyvyn arviointia ja vianmääritystä varten.

Kokeet ja Tutkimukset

Tutkimuslaboratorioissa DC virtalähde ovat elintärkeitä erilaisissa fysiikan, kemian ja tekniikan kokeissa. Näihin kokeisiin liittyy usein tarkkaa tutkimusta, joka edellyttää luotettavaa ja säädettävä DC virtalähde (DC power supply adjustable).

Teollinen Valmistus

Teollisuustuotannossa DC virtalähde (DC power supplies) on ratkaiseva rooli erilaisten koneiden ja laitteiden virransyötössä, mikä varmistaa automatisoitujen järjestelmien ja tuotantolinjojen johdonmukaisen ja luotettavan toiminnan.

Televiestintä

DC virtalähde ovat ratkaisevan tärkeitä televiestinnän ja tietotekniikan infrastruktuurin kannalta, sillä ne tuottavat virtaa verkkolaitteille, palvelimille ja laitteille ja varmistavat jatkuvan viestinnän ja tiedonsiirron.

Kytkevä tai Lineaarinen DC Virtalähde: Keskeinen Ero


Virtalähteitä on kahteen luokkaan: Lineaarinen virtalähde (linear power supply), joka tarjoaa yksinkertaisen suunnittelun ja hiljaisen toiminnan, ja kytkevä virtalähde (switching power supply), joka tunnetaan korkeasta tehokkuudestaan. Kummallakin virtalähteellä on omat erilliset etunsa ja ne palvelevat erilaisia vaatimuksia.

OminaisuusLineaarinen VirtalähdeKytkevä Virtalähde
KohinaPieni kohinaHieman meluisa
PiiriYksinkertainenMonimutkainen
Energian muuntohäviöPaljon häviötäVähemmän häviötä
Kuorman vaihtelun vasteNopeaHidas

Kuinka Käyttää Säädettävä DC Virtalähde (Adjustable DC Power Supply) Turvallisesti?


Katso Käsikirjaa

Ennen kuin käytät DC virtalähde, lue ja ymmärrä käyttöopas perusteellisesti, jotta ymmärrät olennaiset turvallisuusohjeet, toimintaohjeet ja mahdolliset vaarat.

Vältä Kosteutta

Pidä säännelty DC virtalähde (DC regulated power supply) ja siihen liittyvät laitteet poissa vedestä tai kosteudesta sähköisten vaarojen ja vaurioiden välttämiseksi. Säilytä virtalähde kuivassa tilassa.

Noudata Jännite ja Virtarajoja

Toimi liitettyjen laitteiden suositeltujen jännite- ja virtarajojen puitteissa laitevaurioiden ja sähköisten vaarojen välttämiseksi.

Suorita Yksikön Tarkastus

Suorita säännöllisiä tarkastuksia DC virtalähde laitteelle havaitakseen kaikki merkit vaurioista tai huononemisesta. Tarkista, että kaikki komponentit, kuten kaapelit ja liittimet, ovat optimaalisessa kunnossa ennen käyttöä.

Kytke Laite Irti Huollon Aikana

Irrota virtalähde sähkölähteestä aina huoltotöiden aikana sähköiskujen tai oikosulkujen välttämiseksi. Pyydä tarvittaessa ammattiapua.

Huomautus

Jos kohtaat toiminnallisia epävarmuustekijöitä tai teknisiä ongelmia, pyydä opastusta pätevältä ammattilaiselta varmistaaksesi säädettävä DC virtalähde (DC power supply adjustable) turvallisen ja asianmukaisen käytön.

Säädettävä DC Virtalähde (Adjustable DC Power Supply) Videot


Tutustu kattavaan kokoelmaan informatiivisia muuttuva DC virtalähde (DC power supply variable) -videoita saadaksesi syvällisemmän käsityksen virtalähteistä. Videosarjamme tarjoaa syvällisen näkemyksen DC virtalähteiden (DC power supplies) toiminnallisuudesta, ominaisuuksista, asennuksesta ja käyttöohjeista. Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai alalle vasta-alkaja, nämä videot tarjoavat sinulle arvokkaita ohjeita, vinkkejä ja esittelyjä.

WPS3010H Bench Power Supply Review and Unboxing

LFC#206 – Bench PSUs and stuff you can do with them

HM305P/HM310P Power Supply: Beep On/Off, Updated Manual, Software

Best Low Cost Power Supply by Kaiweets

HM310P Power Supply Operation

Rockseed RS305P Fuente ajustable 30 Vdc/5A

Muuttuva DC Virtalähde (Variable DC Power Supply) FAQ


Q1: Mikä on penkki DC virtalähde (DC bench power supply)?

Penkki DC virtalähde (bench DC power supply) on monipuolinen elektroninen laite, joka tarjoaa vakaan ja säädettävän tasavirtalähdön, jonka avulla käyttäjät voivat säätää jännite- ja virtatasoja erilaisiin elektronisiin testaus- ja kokeilutarkoituksiin. Usein intuitiivisella käyttöliittymällä varustetut penkkivirtalähteet ovat välttämättömiä välineitä elektronisten piirien ja laitteiden testauksessa ja vianetsinnässä.

Q2: Mitä tarkoitetaan ohjelmoitava DC virtalähde (programmable DC power supply)?

Ohjelmoitava DC virtalähde (DC programmable power supply) tarkoitetaan virtalähdettä, jota käyttäjät voivat ohjata ja säätää tietyn lähtöjännitteen ja -virran tuottamiseksi. Sen ohjelmoitavuus mahdollistaa räätälöinnin erilaisiin sovelluksiin, kuten laboratoriotutkimukseen ja tuotteiden valmistukseen.

Q3: Miten säännelty DC virtalähde (DC regulated power supply) toimii?

Tasavirtalähde toimii syöttämällä tasaista tasavirtaa komponentin, moduulin tai laitteen käyttämiseksi. Tyypillisesti DC virtalähteet toimivat kahdessa tilassa: Constant Voltage (CV) -tilassa, jossa lähtöjännitettä säädellään käyttäjän asetusten mukaisesti, ja Constant Current (CC) -tilassa, jossa virtalähde ohjaa virran kulkua.

Q4: Miten valita säädettävä DC virtalähde (adjustable DC power supply) oikea koko?

Kun valitset sopivaa säädettävä DC virtalähde, ota huomioon olennaiset tekijät, kuten jännite- ja virtavaatimukset, tehokkuus ja mahdolliset tulevaisuuden tarpeet.

Q5: Miten voin yhdistää kaksi DC virtalähdettä (DC power supplies) sarjaan?

Jos haluat liittää kaksi DC virtalähdettä sarjaan, aseta kunkin teholähteen lähtö puoleen halutusta kokonaisjännitteestä (jos käytät kahta lähtöä) tai murto-osaan, jos käytät useampia lähtöjä. Varmista, että lähdöillä on samat jännite- ja virran nimellisarvot, ja varo ylittämästä kelluvan jännitteen nimellisarvoa.

Pidä lisäksi johdotukset lyhyinä ja niputa johdot, jotta virtalähteen ja kuorman välinen silmukkapinta-ala pienenee. Alla olevassa kaaviossa on esitetty asianmukaiset kytkennät tämän saavuttamiseksi.

Q6: Kuinka kytkeä kaksi DC virtalähdettä (DC power supplies) rinnakkain?

Jos haluat syöttää lisävirtaa testattavaan laitteeseen, voit kytkeä virtalähteet rinnakkain. Varmista, että kaikilla lähdöillä on sama virranrajoitusarvo, joka summautuu haluttuun kokonaisvirranrajoitusarvoon. Kaavio havainnollistaa kahden DC virtalähteen oikeaa rinnankytkentää.

Noudata ohjeita:

a. Yhden virtalähteen on toimittava vakiojännitetilassa (CV) ja toisen tai muiden virtalähteiden vakiovirtatilassa (CC).

b. Kytke lähdöt, joiden jännite- ja virran nimellisarvot ovat samat.

c. Kaukotunnistusliittimet kytketään rinnakkain.

d. Pidä johdotukset kuormaan mahdollisimman lyhyinä ja kierrä/kierrä johdot yhteen induktanssin ja kohinan minimoimiseksi.

Huomautus:Säädä CV-syötön jännite hieman alhaisemmaksi kuin CC-syötön jännite, jotta vältytään ohjausristiriidoilta tai värähtelyiltä.

Q7: Kuinka testata muuttuva DC virtalähde (DC power supply variable)?

Voit testata DC virtalähde käyttämällä erilaisia menetelmiä, kuten jatkuvuustestausta, jännitetestausta, kuormitustestausta ja aaltoilutestausta. Näillä menetelmillä varmistetaan, että virtalähde toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja täyttää tarvittavat standardit.

Jatkuvuustestaus: Kosketa virtalähteen positiivista ja negatiivista liitintä yleismittarin johdoilla yleismittarin jatkuvuusasetukseen asetetun yleismittarin avulla. Yleismittari piippaa, jos jatkuvuus on olemassa. Tämän testin avulla voidaan tarkistaa virtalähteen toimivuus ja tunnistaa mahdolliset johdotusvirheet.

Jännitetesti: Kytke yleismittarin johdot virtalähteen positiiviseen ja negatiiviseen napaan käyttämällä yleismittaria, joka on asetettu tasajänniteasetukseen. Yleismittari näyttää syötetyn jännitteen. Vertaa tätä arvoa virtalähteen nimellisjännitteeseen varmistaaksesi, että se on sopivalla alueella.

Kuormitustesti: Suorita tämä testi kytkemällä kuorma, kuten hehkulamppu tai moottori, virtalähteeseen ja mittaa sitten jännite ja virta yleismittarilla. Varmista, että jännite pysyy vakiona odotetulla alueella ja että virta pysyy virtalähteen määritellyn virran raja-arvon sisällä.

Rippelitesti: Mittaa virtalähteen lähtöjännitteen vaihtovirtaosuus kytkemällä oskilloskooppi lähtöliittimiin. Arvioi jännitteen aaltoilu ja pyri minimoimaan aaltoilujännite, joka on hyväksyttävällä alueella.

Huomautus: Varmista, että turvallisuusmääräyksiä noudatetaan, katso käyttöopas tai pyydä tarvittaessa ammattiapua, erityisesti jos sinulla on vähemmän kokemusta elektroniikan testauksesta.

Tietoja eTOMMENS

20 +

Kehitystiimi

4000 m³

Tehdasalue

10 +

Tuotantolinjojen Määrä

10,000 +

Kuukausittainen Tuotantokapasiteetti

ETOMMEN Sillä on osaava kehitystiimi ja se tekee tiivistä yhteistyötä lukuisten T&K-instituuttien kanssa. Koska meillä on asiantuntemusta erilaisista käyttöjärjestelmistä, laitteistoista, ohjelmoinnista ja viestintätekniikoista, olemme yhdessä yritysten kanssa kehittäneet tehokkaasti monenlaisia huipputason virtalähteitä.

Näihin virtalähteisiin kuuluvat muuttuva DC virtalähde (variable DC power supply), ohjelmoitava DC virtalähde (programmable DC power supply), penkki DC virtalähde (DC bench power supply), korkean tarkkuuden DC virtalähde (high precision DC power supply) ja paljon muuta.